Vi byter ut dåligt virke – Din takläggare Stockholm

Våra takläggare på WMtak & Fasad är experter på takläggning. Vi har mer än 30 års erfarenhet inom takläggning och vi kan därmed säkerställa att vi alltid levererar väl utförda arbeten som uppfyller kundernas förväntningar. Våra takläggare Stockholm utför takrenovering inom Stockholmsområdet men även Eskilstuna och Västerås. Vi specialiserar oss på alla typer av taktegel, och kan stå till tjänst oavsett om det rör sig om betongpannor, lertegel eller tegelprofilerad plåt. Våra takläggare Stockholm kan även lägga papp, plåt och shingel. 

Vi kan även bistå med hjälp när du behöver byta vindskivor, takluckor, fotplåt, takbryggor, hängrännor, takstegar eller stuprör. Har din skorsten behov av en plåtbeslagning så hjälper vi gärna till med detta också. Vi på WMtak & Fasad har också lång erfarenhet av taksäkerhet och vi är skickliga på takplåtsmålning.

Du kan lita på att vi använder oss av kvalitetsmaterial som är bäst lämpat för din fastighet. Vi tar även hand om allt det dåliga virket och säkerställer att detta byts ut. Finns det behov av att skifta ut råspont, nockbrädan eller vindskivorna så gör vi även detta. Materialet vi använder ger dubbelt skydd eftersom vi använder oss av kvalitetspapp som har hundraprocentig tätning och detsamma gäller pannorna eller takteglet.

 

Kontakta oss när du vill ha hjälp med ditt tak!

Vi är en komplett firma inom takläggning och takbyte. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Har du frågor eller önskar boka en kostnadsfri konsultation så är det bara att nå ut till oss så vänder vi tillbaka inom en kort tid. Vi kommer gärna ut till dig och gör en grundlig bedömning av ditt tak och diskuterar dina behov och önskemål för att ge en utförlig offert. Ta kontakt med oss redan idag för att få ditt tak som nytt igen. 

Author

Write A Comment