Här kommer min första artikel med ett tips. Fler tips kommer att dyka upp kring många olika branscher. Det finns många jämförelsetjänster för snabblån i Sverige. Några är bra, andra är mindre bra. Bland många tjänster där ute kan det vara svårt att hitta en riktigt bra uppstickare. Jag tipsar om en sådan uppstickare.

Differentiering

Vill du ansöka om ett snabblån så kan jag tipsa om smslån.xyz som är något som jag verkligen tror på. I skrivande stund byggs webbplatsen upp, men snart kommer man att kunna jämföra lån och ansöka om lån. Webbplatsen kommer inom kort också att ha en allmän ekonomiblogg med spartips, artiklar kring olika slags lån och mycket annat. Det här är en låneförmedlare som är enkel att använda sig av och utan krusiduller.

Vad är det som gör smslån.xyz så speciell? För det första så finns en annorlunda design som ser mer spännande ut än konkurrenternas. Det är enkelt att hitta och ta till sig information. Sedan berörs enbart snabblån, till skillnad från hos många andra låneförmedlare. Framförallt är det här ett ärligare och seriösare alternativ än vad många andra erbjuder.

Positiv utveckling

Låna pengar behöver man antagligen göra många gånger i livet. Ibland är det mer akut, andra gånger är det för att bekosta större saker som till exempel en bil eller ett hus. Då kan ett bolån eller så kallat privatlån bli aktuellt.

Snabblån, även kallat SMSlån är precis som ett privatlån, ett lån där du kan få låna ett belopp utan säkerhet med förhållandevis hög ränta. Snabblånen har fått mycket kritik för sina höga räntor. Bara för ett bara år sedan satte Sveriges Riksdag stopp för detta med hjälp av ett nytt räntetak. Man kan konstatera att snabblånen har historiskt sett varit väldigt oseriösa.

Ursprungligen var det skojare och bedragare som erbjöd snabba lån på SMS. Det var enkelt och lätt att skuldsätta både sig själv och andra. Det var långt innan BankID ens existerade. Idag kontrolleras snabblåneföretagen dessutom av Finansinspektionen. Snabblånen har alltså blivit ett allt mer seriöst alternativ även om det dåliga ryktet fortfarande finns kvar.

Snabblån kanske inte är den mest seriösa låneformen och har ändå förhållandevis höga kostnader fortfarande men den fyller en viktig funktion. Ta ett snabblån om du verkligen behöver det och undvik att hamna i en dålig spiral. Snabblånen är inte något dåligt för alla människor och snabblån ska inte heller missbrukas.

 

Author

Write A Comment