Ramar i olika storlekar

Vill du få upp dina favoritmotiv på väggen i hemmet? Då behöver du givetvis en bra ram till ditt motiv. På Framia finner du ramar i olika storlekar till dina foton, motiv, och inspirationsbilder. Framia har ett bra utbud av ramar i olika storlekar, material och färger som kan lyfta ditt hem till nya höjder och skapa en mer personlig känsla. Faktum är att du kan välja mellan över 600 olika ramar deras stora sortiment. Hemsidan är fylld med inspiration och tips för att hjälpa dig att hitta dina perfekta ramar till hemmet. 

Framia specialiserar sig på ramar i olika storlekar och detta gör att du kan hitta allt ifrån de minsta ramarna i storlek 9×13 cm till riktigt stora ramar i måtten 70×100 cm. Hos Framis hittar du också passepartouter som kan användas som komplement till ramarna. Givetvis hittar du bra standardstorlekar men du har även möjlighet att måttbeställa din egen som passar ditt motiv och din ram. När det kommer till material så hittar du allt från trä, aluminium / metall till komposit, ek och valnöt. Du har också ett bra utbud av färger och där de mest populära är svart, vitt, silver och guld.

Gör en tavelvägg med dina motiv och ramar

Finns det något mer elegant än en tavelvägg? Att få till en riktigt snygg tavelvägg är inte det enklaste, det kräver en hel del planering. Om du känner dig tveksam till hur tavlorna ska hängas upp så kan du kika in på Framia.se för att få inspiration. Det är också vanligt att man känner sig lite ängslig med att behöva borra hål i väggarna. Oroa dig inte, Framia delar med sig av sina bästa tips för hur du hänger upp tavlorna på ett elegant sätt. En god idé att att linjera ramarna antingen nedtill eller upptill. Det är helt upp till dig vad du föredrar, och båda stilarna är snygga. Det bästa är att själv prova dig fram för att se vilken linje du fastnar för.

 

Author

Write A Comment