Trygg och säkert med bröstlyft på Bellakliniken

Många kvinnor upplever att deras bröst börjar tappa formen efter en graviditet och amning. Även kvinnor som har tunga och stora bröst kan med tiden märka att brösten börjar hänga. Det är helt naturligt att hudens elasticitet förändras när kroppen genomgår förändringar, såsom en viktuppgång eller nedgång. Numera finns det en lösning på hängande bröst, och det är att göra ett bröstlyft.

Ett Bröstlyft räknas som ett plastikkirurgiskt ingrepp där bröstet formas om. Under operationen förflyttas både vårtgården bröstvårtan upp och i några fall förminskas också storleken på vårtgården. Det är också väldigt vanligt att överskottshud tas bort och att bröstvävnaden formas om. Resultat blir att brösten blir fastare och ungdomligare.

Vissa kvinnor med mindre bröst kan med tiden märka att brösten tappat dess volym. Ett bra sätt för att fixa till detta är således att kombinera ett bröstlyft tillsammans med en bröstförstoring. Bellakliniken använder sig vanligtvis av den unika Nordquisttekniken där det läggs in ett implantat via armhålan. Slutresultatet blir naturligt snyggt med nästan helt osynliga ärr.

Det är viktigt att man vänder sig till en pålitlig klinik om man går i tankarna om ett bröstlyft. Bellakliniken anser att det viktigaste är att deras patienter känner sig trygga och säkra. Kliniken har en lång erfarenhet och spetskompetens inom allt som rör olika skönhetsoperationer. De erbjuder noggrann konsultation och hälsoundersökning före ett ingrepp. På Bellakliniken får patienten under en inledande konsultation möta sin kirurg där patientens behov, önskemål och förväntningar gås igenom. Kirurgen delar också mer djupgående information om bröstlyft ingreppet och berättar mer kring viktiga detaljer inför operationen. Patienten får även genomgå en hälsoundersökning för att ingreppet ska kunna anpassas efter hennes unika förutsättningar.

Author

Write A Comment