Glasvägg – även för arbetsplatsen

Många moderna hem har idag öppna planlösningar. Det är ofta mycket snyggt med att det naturliga ljuset som kommer in i hemmet. Problemet med en öppen planlösning är att det ofta blir en hög ljudnivå och att det blir svårt att få lugn och ro om man bor fler personer tillsammans. Vill du få mer ytor i hemmet utan att det naturliga dagsljuset försvinner? Du ska undvika att slå upp en vanlig vägg då detta gör att utrymmet känns både instängt och mörkt. 

För att behålla ljusinsläppet i rummet så kan du överväga att montera upp en glasvägg. En glasvägg hjälper till så att det naturliga ljuset från de närliggande rummen släpps igenom. Detta gör även att utrymmena förblir ljusa och att de känns stora. Dessutom får du en god ljudisolering med en glasvägg. 

SGOfab – låter dig skräddarsy din glasvägg

Kanske har din arbetsplats en öppen planlösning? Detta brukar ofta leda till höga ljudnivåer vilket kan ha en negativ påverkan på människors hälsa. Genom att montera en glasvägg på arbetsplatsen så skapar du genast fler rum samtidigt som ljudet stängs inne. En glasvägg upptar väldigt lite utrymme och en vanlig vägg tar garanterat upp mer plats samtidigt som det gör att rummet upplevs som mindre. Med en glasvägg på arbetsplatsen släpper du in ljus samtidigt som du bibehåller känslan av en öppen planlösning. Konferensrum med glasväggar är ofta vackra och stilrena, samtidigt som det ger ett transparent intryck av arbetsplatsen.

SGOfab är en glasmästare firma som tillverkar svensktillverkade glasväggar. De har en exceptionell erfarenhet av att jobba med olika glaspartier och de specialiserar sig på allt ifrån glasväggar och rumsavdelare i glas till köksglas. 

En stor fördel med SGOfab är att du har möjlighet för att skräddarsy dina egna glasväggar efter dina önskemål. Välj mellan olika slags dörrar såsom enkeldörrar, dubbeldörrar eller skjutdörrar. SGOfab skär därefter upp glaspartiet i deras verkstad och därefter levereras de direkt till ditt hem.

Author

Write A Comment